Junkyard.se öppnar inför hösten

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/Junkyard_goes_mega.jpg

Här kommer en liten uppdatering om e-handelsidan Junkyard.se. Ni som känner till sidan väl vet den brukar stängas ner i minst en vecka före säsongsstart. Inatt öppnade vi den igen (enligt tradition cirka 26 timmar försenat).

Som vanligt har vi passat på att göra lite förändringar. Nu finns det två nya avdelningar. Dels Mega Store där man kan se alla produkter från alla avdelningar. Besökarna tyckte det var lite jobbigt att först söka igenom Street avdelningen efter t ex skor och sedan leta på Skate avdelningen. Så nu blir det lite lättare att få överblick. Sen har vi även Moto Store där FMX fans och motor intresserade kan hitta en del roligt.

Design av Fakepilot.com.

By Jesper Lind

Code Odyssey får ny hemsida!

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/Code-Odyssey_home_060826.jpg

Vi har gjort om hemsidan lite (alldeles grön) och utrustat den med en bloggmotor. Här kommer ni kunna läs om programmering, design och om vad som händer i vårt företag. 

By Jesper Lind

JUNK - Ny redaktionell ungdomssajt

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/junk_release.jpg

Vi har kodat den nya delen på Junkyard.se där man kan läsa reportage, recensioner m.m.

Men vad kommer JUNK att handla om då? Detta är delvis upp till er besökare. Vi kommer att skriva om dom sakerna ni tycker är intressant och kommer försöka att täcka upp så många olika områden som möjligt utan att tappa förståndet.

Självklart så kommer den större delen av vårat fokus att ligga på brädsporter och vi kommer försöka bevaka så många tävlingar som möjligt och alltid ge er det senaste ur den världen. Såväl nyhetsnotiser, reportage, intervjuer m.m. m.m.

Kolla speciellt in vår kalenderdel som kontinuerligt kommer att fyllas med allt vad som kan tänkas vara intressant för er läsare. Ni kan även sända in mail med tips via våran redaktionssida.

Utöver detta kommer vi också att satsa hårt på saker som är allmänt kul och de flesta gillar. Vi kommer att recensera bla. Musik, TV-Spel, Filmer, Bilar och det är inte omöjligt att ett reportage dyker upp om tex. robotar eller kanske hur det är att resa i Afrika. JUNK är här för att berika er på alla möjliga olika sätt inom både kultur, nöjes och actionsportvärlden.

Vi kommer även att berika er med prylar och andra kul saker genom vår tävlingssektion där hela tiden nya tävlingar och utlottningar ska dyka upp.

By Jesper Lind

Carenta.com

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/Carenta_home_500.jpg

Vi har utvecklat ett publiceringsverktyg för Carentas nya hemsida. Detta är ett lyckat exempel på hur våra kunder kan ta hand om rollen som webansvariga. Genom ett enkelt interface kan de nu sköta uppdateringsprocessen själva. Design av Fakepilot.com. 

By Jesper Lind