JUNK - Ny redaktionell ungdomssajt

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/junk_release.jpg

Vi har kodat den nya delen på Junkyard.se där man kan läsa reportage, recensioner m.m.

Men vad kommer JUNK att handla om då? Detta är delvis upp till er besökare. Vi kommer att skriva om dom sakerna ni tycker är intressant och kommer försöka att täcka upp så många olika områden som möjligt utan att tappa förståndet.

Självklart så kommer den större delen av vårat fokus att ligga på brädsporter och vi kommer försöka bevaka så många tävlingar som möjligt och alltid ge er det senaste ur den världen. Såväl nyhetsnotiser, reportage, intervjuer m.m. m.m.

Kolla speciellt in vår kalenderdel som kontinuerligt kommer att fyllas med allt vad som kan tänkas vara intressant för er läsare. Ni kan även sända in mail med tips via våran redaktionssida.

Utöver detta kommer vi också att satsa hårt på saker som är allmänt kul och de flesta gillar. Vi kommer att recensera bla. Musik, TV-Spel, Filmer, Bilar och det är inte omöjligt att ett reportage dyker upp om tex. robotar eller kanske hur det är att resa i Afrika. JUNK är här för att berika er på alla möjliga olika sätt inom både kultur, nöjes och actionsportvärlden.

Vi kommer även att berika er med prylar och andra kul saker genom vår tävlingssektion där hela tiden nya tävlingar och utlottningar ska dyka upp.