Actionscript-kodare sökes till spännande community-projekt

Vi är väldigt nyfikna på vad det är för spännande projekt vår vän Fakepilot håller på att utveckla. Nu söker han förstärkning till sitt team och letar efter en duktig kodare som har goda kunskaper i PHP, Actionscript 3.0, Flash och community-byggande.

Bäst är det om du bor i närheten av Stockholm och men går även bra att arbeta på distans från andra orter. Huvudsaken är att du tror att du är rätt person för projektet.

Enligt erfarenhet så är det väldigt kul att jobba tillsammans med Mattias, och få ta del av den professionalism och noggrannhet i detaljer, som utmärker allt han tar sig för. Så om detta låter intressant, läs mer om jobberbjudandet på hans blogg.

By Jesper Lind

Designa t-shirts online

TechCrunch skriver om att företaget GoodStorm släpper en flash-applikation där man kan designa sina egna t-shirts.

Flash verkar vara den populäraste tekniken för denna typ av tjänster. Tyska Spreadshirt har en liknade tjänst för design av kläder.

Även TheShipLab använder flash men här handlar det om att designa pokermarker. För att använda deras applikation måste man vara medlem så den har jag inte provat.

Ge oss gärna tips på fler såna här tjänster om du känner till några.

Om du är flashutveckare och har erfarenhet av att skapa såna här applikationer, kontakta oss gärna eftersom vi kan ha ett jobb att erbjuda. Det underlättar ifall du finns i Göteborgsregionen.

By Jesper Lind
1