Actionscript-kodare sökes till spännande community-projekt

Vi är väldigt nyfikna på vad det är för spännande projekt vår vän Fakepilot håller på att utveckla. Nu söker han förstärkning till sitt team och letar efter en duktig kodare som har goda kunskaper i PHP, Actionscript 3.0, Flash och community-byggande.

Bäst är det om du bor i närheten av Stockholm och men går även bra att arbeta på distans från andra orter. Huvudsaken är att du tror att du är rätt person för projektet.

Enligt erfarenhet så är det väldigt kul att jobba tillsammans med Mattias, och få ta del av den professionalism och noggrannhet i detaljer, som utmärker allt han tar sig för. Så om detta låter intressant, läs mer om jobberbjudandet på hans blogg.

By Jesper Lind

Inbjudan till Trig

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/join-trig.png

Du kanske har hört talas om Trig.com? Det har skrivits lite om denna nya community på nätet. Det är en svenskutvecklad sajt som kan liknas vid den mer kända Myspace.

Gillar du upplägget på Myspace så kommer du att älska Trig. Allt är så mycket snyggare och väl genomtänkt. Jag har själv hängt på deras beta-version i några månader och träffat massor av roligt folk. Riktigt kul att få vara med från början när en sån här community håller på att skapas.

Nu har jag fått några extra inbjudningar till övers. Om du känner för att kolla in så skriv en kommentar till detta inlägget och ange en giltig email-adress. Din adress kommer inte synas på sidan men jag får den och skickar ut en inbjudan.

Vi syns på Trig!

By Jesper Lind
1