Junkyards teamsida

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/Junkyard-team.jpg

Ja den har redan varit uppe ett tag, men tänkte det var dags att skriva om den på bloggen. Det handlar om sidan för Junkyards actionsport-team som vi har utvecklat.

Än så länge finns de fyra skatarna Love Enerot, Björn Holmenäs, Daniel Spängs, Joel Svärd och wakeboardåkaren Benjamin Hoppe uppe på sidan. På deras profilsidor kan ni läsa intervjuer, se videos, foton och annat skoj. Fler åkare och nya funktioner kommer inom kort.

Missa inte heller team-bloggen som hålls uppdaterad med nyheter som rör sveriges skönaste actionteam. Finns även som RSS.

Orginaldesign: Mattias Lindberg
Flashprogrammering: Johan Grettve
Kodning: Erik Grettve och Jesper Lind

Comments

Inte för att verka grinig och så men 118 HTML fel, det är aldrig bra. Snygg logo dock.
Jag kände på mig att du skulle prova att validera den sidan, hehe. Det är roligt att någon granskar det vi kör på kodnivå. Jag får "bara" 77 fel dock, som HTML Transitional 4.01. Sidor jag utvecklar i html brukar jag inte vara så noga med (dålig vana). Men när det gäller xhmtl lägger jag ribban högre och då ska det inte vara några fel alls. Många av felen beror på att det gamla hederliga sättet att inkludera flash har blivit avdankat. Så vi ska ta en genomkörare på hela sajten vid tillfälle och inkludera flashbitarna på alternativt sätt. Men alla felen ska bort förr eller senare.

Älskar den sidan! Men är ni intresserade av mode borde ni även checka Ridestore.se. En ganska liten sida men de har grymt snygga kläder!