Stor utförsäljning av snowboards och vinterkläder

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/junkyard-vinter-sale-2007.gif

Brrr. Nu har kylan kommit tillbaks och det snöar här i Göteborg. Läste precis att det förväntas att bli snökaos till och med i södra delarna av landet. Om du sen av dig som jag och inte köpt någon vinterjacka i år, så kan jag rekommendera att kolla in super-rean på Junkyard.se.

Rean som har hållt på ett tag ökar med 2% varje dag. Just nu ligger den på 32% och med redan nedsatta priser kan man hitta fynd på upp till 75% rabatt. Men det gäller att vara snabb om du vill hitta ett fynd. Rean håller bara på tills på söndag och prylarna försvinner nu i ett rasande tempo.

Ska du upp till fjällen kan detta också vara ett ypperligt tillfälle att införskaffa den grymmaste utrustningen. Massor av snowboards, bindningar och boots från märken som Bataleon, Burton, Capita, Forum, Lib Tech, Rome m fl.

Hoppas ni får en riktigt skön vintersemester. Vi som jobbar med att utveckla sidan får tyvärr stanna hemma. Nu kommer vi jobba med att hålla sidan vid liv under reans sista dagar, och ber vi till servergudarna att sidan ska palla trycket in i det sista.

Natten kl 24 på söndagen den 25 stängs alltså shoppen i en vecka för underhåll.

Sen kan jag avslöja att vi har jobbat hårt på en liten nyhet till sidan. Förhoppningsvis ska denna vara klar inom några veckor.

Missa inte heller vår nyhetsdel som har fått en liten nytändning. Massor av coola actionsportklipp, reportage och vinterns händelser i kalendern.