Fakepilot visar upp presentation från Tokyo

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/Fakepilot.com-tokyo-present.png

Vår kära vän Mattias Lindberg har nyligen varit över i Japan på äventyr. Han blev så förtjust i Tokyo att han stannade en månad längre än planerat och det har varit riktigt roligt att läsa hans blogg under tiden.

När han var där höll han en presentation på Pastoral hotel och nu visar han upp en video från denna på förstasidan av Fakepilot.com. Presentationen inleds av en av att Mattias alter ego, Fakepilot kliver in, iklädd den ryska stridspilothjälmen som blivit hans signum och förklarar på japanska att han nyss har landat på hotellets tak.

Han fortsätter med att förklara vem han är, sin syn på USA, vapen och krig och de fredliga värderingar han själv står för. Hela tiden pulserar klipp från de fantastiska flash-intron som han gjort sig världsberömd för i bakgrunden. Efter den intensiva inledningen kliver Mattias själv upp på scenen, berättar om konceptet med "intromercials" och tankegångarna bakom några av hans främsta verk.

För er som inte hört talas om Fakepilot innan kan jag varmt rekommendera ett besök på hemsidan. Videon ger en unik inblick i de kreativa processer som ligger bakom framgången för hans projekt.