Inkompatibla Extensions med Firefox 2.0

Mozilla släppte nyligen Firefox 2 Release Candidate 1 och det ser mycket lovande ut. Nyheter är stavningskontroll, phishing filter och en inbyggd "session saver" som sparar de sidor och tabbar man har öppna när man stänger Firefox. Perfekt vid krasher. Man har även förbättrat hanteringen av tabbarna och filat lite på designen.

När man installerar version 2.0 så kommer många av ens tilläggs-program sluta att fungera. Det beror oftast inte på att de inte är kompatibla utan helt enkelt för att utvecklarna av tilläggen inte hunnit lägga till version 2 i kompatibilitets-kontrollen.

Det finns ett enkelt sätt att få alla extensions att fungera. Ladda hem Nightly Tester Tools. Öppna sen Verktyg/Tillägg och öppna "Inställningar" på Nightly Tester Tools. Välj sen Add-Ons-fliken och kryssa i "Disable add-on compatibility checking". Du är nu redo att rocka på med alla dina favorit-tillägg i Firefox 2.0.