Internet Explorer 7 (Beta 3) är släppt

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/ie7_h2_rgb.png

Jag testade beta 3 lite snabbt och det ser väldigt bra ut. Det är lite irriterande att man inte kan (så vitt jag vet) ha både IE6 och IE7 installerade parallellt på sin dator. Eftersom jag ständigt är i behov av att testa hemsidor på IE6, som de flesta fortfarande använder , avinstallerade jag IE7.

Nu väntar vi ivrigt på att den skarpa versionen kommer ut. Enligt senaste rykten kommer det ske tidigt i höst. Den stora frågan är hur bra denna nya webbläsare från Microsoft kommer följa webbstandarderna skapade av World Wide Web Consortium. Förshoppnings vis kommer det bli en hel del förbättringarna gentemot den gamla IE6.

Comments

[…] På IE-bloggen finns det instruktioner samt länkar till Virtual PC 2004 och en speciellt förberedd VPC Image med Internet Explorer 6 förinstallerat. Man behöver alltså ingen extra licens av XP för att köra den virtuella testmiljön. […]