Ny design på Goldmine Outlet - och flipperturnering

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/Goldmine_flipper.jpg

Goldmine Outlet är en outlet-butik som ligger vid Överby köpcentrum i Trollhättan. Det görs ingen försäljning på nätet utan man måste åka dit för att handla. Eftersom det alltid är minst 50% rabatt så kan man hitta riktigt fina klipp.

På lördagar spelar ofta DJ's live i butiken och har hittills gästats av JayStarSeven, Kiljano, Dordis, DJ Malmqvist och DJ Big A med flera.

En rolig nyhet är att det numera finns ett flipperspel i butiken. Den 23/12 kl. 13 är det turnering så missa inte det ifall du är i närheten av Trollhättan! Om du vill läsa mer om flipperspel kan jag rekommendera West Coast Pinball som är en hemsida för flipperintresserade i Göteborg med omnejd. Silverball Maniacs är en annan sida som har uppmärksammat tävlingen på Goldmine Outlet och den diskuteras i följande tråd på deras forum.

Vi har också lagt till ett bildspel där man kan se lite bilder från butiken. Flashfilerna bygger på moduler som Fakepilot har skapat.

Just det.. Ni ville ha en länk till hemsidan också, här är den: www.goldmineoutlet.se

Uppdatering: Martin Restin från Trollhättan vann flipperturneringen och får ett presentkort på 1000 kr. Stort grattis! Vi har precis uppdaterat hemsida, med en ny design framarbetad av Andreas Wennerstedt.