Mozilla Labs Bespin - kodredigering i molnet

Bespin

Detta är något nytt och väldigt spännande. Mozilla Labs har precis släppt en prototyp av en kodeditor som de kallar Bespin.

Har precis sett introduktionsfilmen som du hittar i releaselänken ovan och testkört själva editorn.

Man använder sig av HTML5-taggen Canvas för att rita upp scrollbars, de grafiska elementen samt även själva texten om jag förstått det hela rätt. Det gör att man kan finna funktioner som inte funnits på nät-applikationer innan. T ex kan de mäta längden på textsträngar och få texten att anpassa sig efter de omliggande panelerna och hur mycket utrymme som finns tillgängligt.

Prestandan på textediteringen blir med hjälp av Canvas-rendereringen väldigt god. I videon visas exempel på hur man redigerar en fil på över 30000 rader och det fortfarande går väldigt snabbt att skriva. Något vi inte sett på webben innan.

Även fast det är en tidig protoyp ser det mycket lovande ut och jag tror detta kan utvecklas till något riktigt häftigt. Senast för nån timme sen satt jag och försökte editera kod i en TinyMCE-editor som jag har konfigurerat själv och det är verkligen en stor möda. Det behövs något bättre på webben och Bespin kan vara svaret.

Målet med projektet är att skapa en produkt som kan mäta sig med med traditionella kodredigerare som körs i skrivbordsmiljö. Än är det nog läng väg kvar innan jag ska byta ut Visual Studio mot ett webbaserat alternativ, men kanske blir det tillräckligt bra i framtiden för att man ska göra viss del av sitt kodande ute i molnet. Möjligheten till att kollaborera många andra användare samtidigt i samma filer är minst sagt intressant.

I det första utförandet stöjder Bespin syntax highlighting för Javascript, HTML och CSS, men fler språk kommer att läggas till i senare versioner.

Man kan programmerar egna kommandon och på så sätt utöka editorn med egen funktionallitet. Det kommer även finnas en modell för att kunna dela dessa påbyggnader med andra användare.

Comments

Mozilla firefox is really best browser with great features.

http://www.janbaskdigitaldesign.com

Mozilla Firefox is really best browser with great features.and thanks for sharing. http://www.onlinepromotionuae.ae

Mozilla Firefox is really best browser with great features.and thanks for provide a great news. http://onlinepromotionhouse.com"> http://onlinepromotionhouse.comlink text

call for Mozilla technical Support

Mozilla Support Number

Mozilla Help Number

Mozilla Firefox is best browser.. Printer has come up as one of the most needed devices at our work place and home. Almost all of you use it at least once in a day and face problems like black printing or paper jam. These are some common problems and easy to correct but need proper assistance. To seek assistance for this type of common issues on your printer contact Canon Printer Support number UK.

For any kind of avg antivirus support related issue CALL US 1-800-764-884 (TOLL FREE).We provide avg antivirus support service 247365.

Nice post, When if you can get complete computer technical support so consult at the HP technical support team is there for you. Just uses the HP Help Number UK toll free 0800-098-8371

Nice post, we provide complete technical Support for email call Gmail help Number UK | Hotmail Support Number UK

No matter what problem you have related to Canon Printer, our highly skilled technician will be able to solve printer problems within few minutes. To get our technician assistance, contact us @ 0800-098-8371 Canon printer customer care number UK.

No matter what problem you have related to Canon Printer, our highly skilled technician will be able to solve printer problems within few minutes. To get our technician assistance, contact us @ 0800-098-8371 Canon printer customer care number UK.

Call up soon Canon printer contact number UK and takes up suggestive measures for avoiding challenging situations.

Call up soon Canon printer contact number UK 0800-098-8356 and takes up suggestive measures for avoiding challenging situations.

Avast is a name that is enough to get surety for the security of our device. It is proved that this antivirus is the best for protecting our devices from virus but similarly it shows technical hindrances. In case you face any sort of tech issue in Avast contact tech experts at Avast Support Number UK.

Superb post. Many thanks for discussing valuable content material. Best Technical Support for Microsoft user. If you face any types of problems you can touch with : Microsoft Support Number UK Microsoft Help Number UK Microsoft Contact Number UK

such a very nice post. If you want to debug all your issues related to Canon Printer call Canon Printer Help Number UK 0800-098-8352

Superb post. Many thanks for discussing valuable content material.i think it’s very helpful for every parson. nice post.We provide you online help and support.Call us at Our Canon printer customer care number UK.

Thank a lot for this post that was very interesting. Keep posting like those amazing posts, this is really awesome :) We provide you online help and support.Call us at Our Canon printer phone number UK.

Such a very useful blog. Very interesting to read this blog.I would like to thank you for the efforts.We provide you online help and support.Call us at Our Hotmail support number UK 0800-098-8352.

Thanks for making such a cool post which is really very well written.will be referring a lot of friends about this.Keep blogging.We provide you online help and support.Call us at Our Google Chrome Phone Number USA 1-844-442-0111

Mozilla Firefox is best browser... Nice Blog and Thank for Suggestion and i really inspire for this Blog. Get best technical support related to McAfee Antivirus so consult at 0800-090-3242 McAfee help number UK and best of all services all the time.

Hi, Thanks for the sharing nice posting with us. i’m really impressed. Call 0800-090-3288 for Norton Support, If you having any issue with your antivirus or facing problems with you PC/laptop call us our toll-free at any time.

Great Post.. Thank you for sharing.. McAfee Support Number UK McAfee Help Number UK McAfee Helpline Number UK

very very nice article, thanks for the sharing with us. Avg Support Number

Get support for all issues related to HP Printer just by one call only at HP Printer Support Number UK 0800-098-8371.Technical experts give you quick support.

thanks for this awesome web page, i like it, Call@ 0800-098-8569 for Windows Support Number, Windows XP support, Windows 10 Support, Windows 8 help, Windows Phone Support, Windows Tech Support, Windows 7 Support.

Windows Customer Service

yes man, its a very useful article. i tried it on my sites. its work. thank you so much Dell Printer Support

it is really amazing article that provides to us so thank you very much.

Toshiba Help

Today I learned a lot from your website. thank you. Norton Support Helpline Number UK

Norton Support Number

yes man, its a very useful article. i tried it on my sites. its work. thank you so much. hp laptop helpline

Hi, very very nice post.. Dell Printer Support

Hi, Thanks for the sharing nice posting with us. i’m really impressed. Epson Printer Support

very very nice article, thanks for the sharing with us.

Superb post. Many thanks for discussing valuable content material. No doubt each one of these tips are extremely much ideal for bloggers. i think it’s very helpful for every parson. nice post. Avast Help Number UK

Thank a lot for this post that was very interesting. Keep posting like those amazing posts, this is really awesome. Avast Contact Number UK Avast Support Number UK Avast Phone Number UK

yes man, its a very useful article. i tried it on my sites. its work. thank you so much

Very informative post! Microsoft Software Helpline

Nice Post, we are providing very impotent information.thank you so much.. Hp printer Helpline

This is really very nice blog and so informative. Thanks a lot for sharing this article.

microsoft office helpline

microsoft office technical support phone number

Nice Post. Microsoft Software Support

Great Post. Microsoft Software Support

Great blog! I really love how it is easy on my eyes and the information are well written. AVG Customer Care Number UK

explanation in very good.

very very nice article, thanks for the sharing with us.microsoft tech support, microsoft support number, microsoft customer service windows support microsoft phone number

Many many thanks for your great efforts. Check out our Microsoft Help Number UK for tech support.

The experts who work at McAfee Support Number UK are qualified and skilled in this field and give the best technical assistance in resolving all kinds of McAfee Antivirus technical issues that you could face during its use. You should contact them at 0808-281-8685 to get an immediate solution for the problem.

I’m very affectionate of your blogging and redistribution. Do you want to know more about YouTV Player apk? Visit here for more info.

Thank you for sharing this post.. Dell Printer Support Number UK Dell Printer Contact Number UK

great article man just great you should extend it Norton Internet Security Support Norton Internet Security Customer support

Very nice post.... Thank you for sharing.. HP Printer Support Number UK HP Printer Contact Number UK

Antivirus named McAfee is picking up ubiquity step by step with its administration yet at the same time demonstrates some specialized emergency. To get it settled contact McAfee Support Number USA and complete it the assistance of our officials.

you have shared the good post obn your site thanks for sharing. https://en.gravatar.com/ciscoroutersupport1

Nice Post... Thanks for Sharing. Many thanks for discussing valuable content material. No doubt each one of these tips are extremely much ideal for bloggers. i think it’s very helpful for every person.

nice post thanks for sharing. http://routertechhelp.aircus.com/"> http://routertechhelp.aircus.com/

Nice And Informative Website. Please Keep Continue Such Kind Of Effort. Contact Us, Get On-Site Printer & Scanner Support For All Brands Like- HP, Epson, Dell, Brother, Samsung, Toshiba And Other. Our Experts We Will Solve Printer And Scanner Related Technical Issue. Visit Our Website- http://www.printhelp99.club"> http://www.printhelp99.club Our Toll Free No – 1888-609-4777 hp printer support

Please fill out all the fields.

*
*