Dags att testa Firefox 3 Beta 5

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/Firefox3-beta5-welcome.jpg

Jag har länge lockats av tanken med att installera beta-versionen av Firefox, och ikväll var det dags att ge sig på det. Skälet till att jag väntat så länge är att jag brukar se till att jag har samma version som de flesta av användarna så jag kan se hur deras upplevelse är av de webbsidor jag är med och utvecklar.

Tänkte lämna lite tips om hur jag gjorde för att installera det i mitt OS X. Jag ville fortfarande ha kvar FF2 och ha möjlighet att köra bägge versioner.

Lifehacker artikeln The Complete Field Guide to Testing Firefox 3 var till stor hjälp och där hittade jag den mesta information jag behövde.

Först såg jag till att säkerhetskopiera hela min Firefox profil med hjälp av tillägget FEBE.

Sen använde jag metoden hos tech-recipies för att kunna få en separat beta-installation, men endå dela på samma profil.

Slutningen installerade jag tillägget Nightly Tester Tools för att overrida all kompabilitet och kunna göra mina vanliga tillägg i nya versionen. Obs gör detta på egen risk eftersom det kan orsaka minnesstörningar, hängningar och andra oönskade beteenden.

Betan för Firefox 3 finns att ladda hem hos Mozilla på 45 språk inklusive svenska. Det första intrycket är väldigt positivt, och nu ska jag ta den på en ordentlig testsurfning. Over and out.

Comments

Really informative post. I really enjoyed and bookmarked it. Thanks for sharing.

http://www.janbaskdigitaldesign.com/

Really informative post. I really enjoyed and bookmarked it.thank you for sharing. http://www.onlinepromotionuae.ae

Thanks for sharing nice information.

hp printer helpline number epson printer helpline number

I really enjoyed and bookmarked it . and thanks for sharing this post.... www.andamandiscover.com"> www.andamandiscover.comlink text

Nice blog.. Thank you for sharing..The best way to resolve all the issues of Dell Printers is calling Dell Printer Support Number UK. By calling our executives you will be able to seek assistance for all the issues of Dell Printers. Our executives are available at our help desk round the clock so that they can help you out any time you need support. If you need technical support for antivirus get in touch with Canon Printer Support Number UK, Epson Printer Support Number UK, HP Printer Help Number UK

Great post, thank you for sharing.If Lenovo Laptop shows issue while working, then you can get it solved by calling at Lenovo Support Number UK 0800-098-8371 toll free. The Lenovo technicians will provide you assistance to resolve the issue.

yes man, its a very useful article. i tried it on my sites. its work. thank you so much norton support number

Hey, very impressive post. Thanks for sharing...When technical issues come about in your Dell printer get connected with the tech experts at 0808-238-7544 Dell Printer Phone Number UK and they are always ready to serve you with the best solution.

Hi Many thanks for your wonderful words about this post. Have a nice day.. We provide the best technical support for dell printer more help click here

Please fill out all the fields.

*
*