Datahand - det ergonomiska tangentbordet som gör musen överflödig

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/datahand.jpg

Att använda kortkommandon i större utsträckning är ju en bra början för att ta vara på sina händer. Det som sliter mycket är när man hela tiden förflyttar händerna mellan tangetbordet och musen.

Om man kunde slippa musen helt och hållet vore det perfekt. Genom CodeBetter fick jag nys om ett väldigt annolunda tangentbord som verkar väldigt coolt. Datahand heter produkten och här finns det små fördjupningar för varje finger som man vilar händerna i. Varje finger har 5 tryckkänsliga knappar och man skriver alltså genom att endast röra på fingertopparna. Det finns även inbyggd funktion för mus så man behöver inte en vanlig längre.

Tydligen tar det runt 6 månader att lära sig att skriva i samma takt som på ett traditionellt tangentbord men sedan bör man även kunna skriva snabbare eftersom rörelserna är mindre.

Tyvärr är det ganska dyrt på runt 4795 SEK men skulle vara kul att prova på det.

Comments

Keyboard is very nice but it is little costly.

hp printer Support number

good work. Keyboard is very nice but it is little costly. thanks http://www.onlinepromotionuae.ae

nice post Want Technical Support For printer Call Epson Printer Support Number UK | HP printer Support Number UK

Getting in touch with technicians to solve out all HP printer issues is easy as you can get it by calling tech experts at HP Printer Help Number UK. The technicians of this help desk are well trained in solving out all such issues and that to be in shortest ways. HP Printer Helpline Number UK

Informing is the most fundamental technique for correspondence either for individual reason or for professional.Hotmail is the name that everyone needs to keep running with for informing however various a conditions people stuck in checks associated with Hotmail. In that condition calling at Hotmail Help Number UK @0800-098-8354 can help you out in understanding all such tech issues and that to be in most short possible time.

Illuminating is the most major method for correspondence either for individual reason or for professional.Hotmail is the name that everybody needs to continue running with for educating however different a conditions people stuck in checks connected with Hotmail. In that condition calling at Hotmail Help Number UK @0800-098-8354 can help you out in seeing all such tech issues and that to be in most short conceivable time.

While utilizing your Gmail account, you may continue running over issues like mailer Daemon Error. At passing look you won't not understand what kind of issue is this. In any case, you can call Gmail Contact Number UK @800-098-8352and our specific bosses will direct you through.

If you want to get tech executive support within short period of time to remove tech error of Epson printer then you don’t need to go anywhere just make a ring @ 0800-098-8371 Epson printer customer care number UK and our tech executive will help you to come out of this tech error as quick as possible.

In case you face any issue with Avast call at Avast Contact Number UK and get the issue resolved in minutes with the proper guidance to solve it.

Want to remove tech error of Avast antivirus within a minute, so that you will continue your work without any hassle then you can take an expert help by calling at Avast support number and get the resolved solution of antivirus within few minutes.

very nice article, thanks for the sharing with us. Epson Technical Support

hii very superb post, thank you.

Avast Customer Service Number

Very interesting topic discussed! Thanks to the author!

Mcafee Antivirus Support Number | Norton Antivirus Help Number

Great post. Thanks for posting this interesting information.

Buy Posters Online India

Thanks for sharing this useful information.

Kodak Printer Contact Number UK

Please fill out all the fields.

*
*