SP2 till Windows Server 2003

Techworld skriver om att Service Pack 2 finns att ladda hem för Windows 2003. Det har varit en hel del frågetecken om denna uppgradering och hurvida men behöver avinstallera IE7 först eller inte. Se även IEBlog.

Fortfarande är jag inte helt säker på vad som gäller, men Fredrik Landin skriver om ett vertyg som Microsoft har släppt för att underlätta uppgraderingen. HotfixScanTool finns att ladda hem hos Microsoft och ska alltså hjälpa till att avgöra ifall man behöver avinstallera några komponenter innan man lägger in SP2.

Comments

Great post! I have found some new ideas from your post. Very well written and interesting article. Thanks to provide useful information. http://www.onlinepromotionuae.ae

Get benefit for HP printer in the event that you have confront any sort of issue like a printer's mistake, printer blunder message Now you can Call Us toll free number@0800-098-8357 HP Printer Helpline Number UK and HP Printer Phone Number UK

Great Post.. Thank you for sharing..When there comes any issue in Avira installed in your device get in touch with the technical experts of Avira Customer care Number UK and get the issue resolved. Call any time you want and we are here to assist you in your issue.

Hey... If you are finding any issues with your windows, so that time you just call on Windows Helpline Number UK for customer support.

this is awesome and great post! i really like it.
Epson Printer Technical Support

hii great post, thank you.

Kaspersky Support Number

Nice.

McAfee Customer Service

Please fill out all the fields.

*
*