Bildt - årets bloggkomet

Dagens Media hade nog fel när de påstod att Skugges blogg skulle vara mer populär än Bildts. En konstig undersökning som sågats kraftigt av många bloggare. Kanske var det hans tidigare engelska version som var med i undersökningen, den nya på svenska startade han ju upp bara några dagar tidigare än när DM publicerade undersökningen.

Utrikesministerns svenska blogg "Alla Dessa Dagar", verkar vara väldigt uppskattad. Beta Alfa, ett av Bloggosfärens inofficiella "språkrör", utrycker sig så här:

Det tidiga årets svenska bloggkomet kan vara Carl Bildt. Med sin blogg tydliggör han att det är möjligt att nå ut direkt — utan medias filter och grindvakter. Med sin blogg kan han dessutom väcka intresse för bloggar och bloggandet hos många av dem som tidigare avfärdat allt som börjar på blogg som blaj.

Att Bildt erkänner när han gjort fel angående sammanställningen av sina optioner, verkar ses som väldigt positivt. Att han ibland svarar på kommentarerna i bloggen är riktigt roligt. Nu kan vem som helst framföra sina tankar till en högt uppsatt minister och vara säker på att de blir lästa.

Med Bildts fotoredigerings-kunskaper verkar det dock vara lite si så där med. Fotot i headern ser minst sagt lite kantig ut eller som en läsare utryckte sig: "Man bör inte förstora bilder sådär mycket…Du ser ut som en tvspelsfigur från 80-talet". En annan kommentatör erbjuder sig att hjälpa utrikesministern med att fixa till fotot.

Snart kommer vi åter igen få se Carl Bildt i dataspelsform. Han meddelar att han accepterar inbjudningen till att inviga sveriges ambassad i den virtuella världen Second Life. Hade någon sagt att jag skulle få spela 3D-spel med en minister för några år sen hade jag haft svårt att tro det. Räkna med att jag kommer. Nu väntar vi på att ett datum ska sättas, det gäller ju att ingen annan nation hinner före.

Kul med en minister som verkligen förstår sig på nyttan av att satsa på IT och till och med slänger sig med trendiga hypeord. När ska resten av ministrarna börja blogga?

Comments

Thanks for a quality post……

http://www.janbaskdigitaldesign.com

Really informative post about all seo guys.

epson printer support number

Thanks for a quality post…… http://www.onlinepromotionuae.ae

Nice post.. Samsung Printers tech support

This is very detailed and informational post. Thanks a lot. google camera android Flashlight download wifi unlocker app

Please fill out all the fields.

*
*