Visualisering av bloggosfärens utkanter

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/bloggo-edge.png

Genom ett inlägg på "Se till vänster, där går en arab" hittade jag till referens till en fantastiskt bild över bloggosfären. Bilden är skapad genom att renderat ett nätverk av blogglänkarna och sedan projekterat på en så kallat "hyperbolic surface" för att få 3D-effekten.

Data-grävaren Matt Matthew Hurst som ligger bakom forskningen och han visar även upp andra visuliseringar av bloggosfären i sitt galleri. Rekommenderas till alla som gillar tung statistik. Och vem gör inte det?

Comments

great article. http://www.onlinepromotionuae.ae

Thanks for this wonderful article. Keep sharing good content.

eCommerce Web Designing Company

Thanks for sharing great info with us.

Epson Printer Support Number

Excellent post. Thank you

Just Businesses

Very informative post. Thanks

Clean & Renewable Energy in Agra

Thanks a lot for your guidance and sharing information.

eCommerce Web Development in Virginia

brilliant idea.

hotmail support

set up hotmail account

Hotmail Problems

Mind-Blowing Post. Epson Support Number

For resolution of technical faults related to AVG connect to AVG technicians by dialing AVG Support Number UK for best and accurate technical assistance. More help visit here Avg Contact Number UK, Avg Help Number UK

Please fill out all the fields.

*
*