Twinglys skärmsläckare visualiserar bloggosfären

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/saverbanner.png

Om du själv är bloggare så tror jag inte du har missat ankomsten av Twingly som är en bloggsökmotor och pingtjänst. Nu släpper Primelabs även en skärmsläckare som är baserad på deras bloggindex.

Måste säga att Primelabs verkligen har importerat stort med sina lanseringar och framtoning som företag. Allt de gjort hittills har varit exemplariskt och jag har en känsla av att de har fler äss i ärmen.

Ta till exempel den nya skärmsläckaren som nyligen lanserades, hur cool är inte den? Nu kanske jag är överdrivet intresserad av just såna här grafiska överblickar men endå. När den lanserades såg man även till att lägga ut en film på YouTube och fixa en länk på Digg. Helt rätt.

Angående skärmläsaren så tycker jag du ska kolla in den om du har något intresse för bloggosfären. Programmet visar en 3D-modell av jorden och en lista med rubriker för nya inlägg till vänster. På platser med många inlägg byggs det upp små staplar. Man kan zooma in och vrida på modellen.

Förutom att använda den som skärmsläckare kan man även köra den som ett vanligt program. Det enda som är lite synd är att den är så resurskrävande. Hoppas de får till en mer optimerad version senare, den är ännu bara i beta-stadium.

Ladda ner Twingly Screensaver

Comments

Thanks for this wonderful article. Keep sharing good content.

eCommerce Web Designing Company

Thanks for sharing great info with us.

Epson Printer Support Number

Excellent post. Thank you

Just Businesses

Very informative post. Thanks

Clean & Renewable Energy in Agra

I've quite recently downloaded it to perceive what it was you were discussing.

Clearly, it needs .NET Framework 2.0 to work. It tells you, on the download page, ".Net download may be required."

professional assignment writers Anyway, I've put a connection to both the download page and to the Microsoft site with the goal that you can download .NET Framework 2.0

For resolution of technical faults related to AVG connect to AVG technicians by dialing AVG Support Number UK for best and accurate technical assistance. More help visit here Avg Contact Number UK, Avg Help Number UK

Please fill out all the fields.

*
*