Inbjudan till Trig

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/join-trig.png

Du kanske har hört talas om Trig.com? Det har skrivits lite om denna nya community på nätet. Det är en svenskutvecklad sajt som kan liknas vid den mer kända Myspace.

Gillar du upplägget på Myspace så kommer du att älska Trig. Allt är så mycket snyggare och väl genomtänkt. Jag har själv hängt på deras beta-version i några månader och träffat massor av roligt folk. Riktigt kul att få vara med från början när en sån här community håller på att skapas.

Nu har jag fått några extra inbjudningar till övers. Om du känner för att kolla in så skriv en kommentar till detta inlägget och ange en giltig email-adress. Din adress kommer inte synas på sidan men jag får den och skickar ut en inbjudan.

Vi syns på Trig!

Comments

Jag vill vara med!
Jag har tills vidare undvikit MySpace så långt som möjligt... men det här vill jag gärna testa :)!
Jag vill också gärna kika in! Har också undvikit myspace ;)
Kul att så många var intresserade, jag har skickat ut inbjudningar till er alla. Låt mig veta igen om nån inte kom fram. Har aldrig heller anmält mig på Myspace. Mycket för att säkerheten verkar vara så låg. Har sett mängder av listor på medlemmars inloggningar cirkulera på nätet. Trig verkar mycket tryggare vad jag har sett hittills. Sen gäller ju den vanliga rekommendationen. Ha ALDRIG samma lösenord på fler än en community/tjänst.
Hey Jesper, I want to check out "Trig", would you send me an invitation? I noticed trig has some security issues, I hope there wont be a "Sammy Worm" for them! --beni
Seems cool, I look forward to getting the invite