Kopiera tabeller med data i SQL Server

Detta är något jag undrat länge över hur man gör i SQL Server. I en forumstråd hittade jag lösningen på hur man kopierar hela tabeller inklusive data.

Select * Into [DestinationTableName] From [SourceTableName]

Vill man inte ha med data utan bara strukturen kan man använda följande SQL.

Select * Into [DestinationTableName] From [SourceTableName]) Where 1 = 2

Av någon anledning fungerade inte ovanstående skript i SQL Query Analyzer men det beror nog på att jag i mitt fall hade en tabell med namnet "Admin". Den klagade på Invalid object eller likande. Det hela gick bra när jag körde det genom en asp.net applikation.

Comments

thanks for sharing a useful information. http://www.onlinepromotionuae.ae

Nice info.

HP customer care number UK

HP helpline number UK

Please fill out all the fields.

*
*