Sovrat.se erbjuder Adsense-samarbete

Bokmärkningstjänsten Sovrat.se, som är en av de många klonerna på Digg-fenomenet erbjuder nu ett för sverige, unikt erbjudande. Medlemmarna som postar länkar till Sovrat kan lägga in sitt egna publist-id till ett Google Adsense-konto, och på så sätt få 100% av intäkterna som genereras av annonserna. Läs mer på deras blogg.

Detta var något som jag var tvungen att kolla in hur det fungerade och postade ett av mina egna inlägg från den här bloggen. Känns väl lite fånigt att tipsa om en grej från ens egen sida, men vad gör man inte för lite hype? Inlägget som jag postade handlar om att en robot-säl vann första pris i Robot Awards 2006 och finns här på Sovrat.

Precis under texten finns alltså Adsense-annonserna som är kopplat till mitt konto. Hoppas det inte blir nån slags galen internet-loop nu bara när jag har länkat så här kors och tvärs. Ett kul initiativ av Sovrat och en orginell ide som antagligen kommer ge en hel del extra trafik till webbplatsen.

Det finns ju nämligen ett stort antal konkurrenter till bokmärkningssidorna och nya poppar upp varje dag känns det som. Sovrat.se är en riktigt trevlig sida tycker jag, kollade just runt lite och hittade länkar till en hel del roliga grejer, som t ex Firefox-loggan som syns från rymden, mannen som inte sov på 33 år och den här mystiska synvillan.

Comments

Testar kommentarer