Rundade hörn med CSS

Jag har tidigare skrivit om hur man kan göra rundade hörn på html objekt utan att använda bilder. I den posten hänvisade jag till Nifty Corners.

Nu har Alessandro Fulciniti som ligger bakom tekniken släppt en ny uppdaterad version som han kallar Nifty Corners Tube. Nu kan man även skapa kolumner knappar och hela layouter med scriptet. Funktionaliteten finns i ett javascript som man kan ladda ner gratis och är släppt under GNU GPL licens.

Jag tycker Nifty Corners Tube är ett väldigt bra skript som jag själv har testat. Det finns dock mängder av andra tekniker och SmileCat.com har sammanställt en fin lista på andra sätt att göra rundade hörn.

Comments

Cool information about CSS. Thanks

http://www.janbaskdigitaldesign.com

thanks for sharing a new information. http://www.onlinepromotionuae.ae

Thanks a lot for your guidance and sharing information.

eCommerce Web Designing Company

Superbly written article, if only all bloggers offered the same content as you, the internet would be a far better place. Canon Printer Contact Number UK Canon Printer Helpline Number UK

I bought a watch for my friend at this online store.My friend likes it.replica breitling watches uk He claims that this watch is great.replica breitling superocean Here are some tips for buying replicas, and we're sure that it has a high quality and look.

Please fill out all the fields.

*
*