Kolla webbdesign i tidigare versioner av Internet Explorer

Som de flesta webbutvecklare är medvetna om skiljer sig rendereringen mellan webbläsare en hel del. Webbläsarleverantörerna blir för visso bättre och bättre på att följa standarder men ännu är inte situation perfekt.

En av de riktiga mardrömsläsarna att göra design för är ju Internet Explorer 6.0 och tidigare versioner. Vi har tidigare skrivit lite om hur man kan se hur sina alster ser ut i denna läsare på några olika sätt. Dels genom att köra den i en virtuell miljö eller att använda tjänsten Browsershots.

Nu hittade jag via Lifehacker ännu ett alternativ som heter IE Netrenderer. Med denna onlinetjänst kan man se hur en hemsida ser ut i IE 5.5, 6 och 7. 

Comments

Grym sida där (IE Netrenderer) Tack som fan! Hatar när man gjort en sida så ere nån beställare som har ie6, o den ser ut som skit typ =) Tack

Thanks for sharing great information with us.........

http://www.janbaskdigitaldesign.com

Thank you so much for sharing best information with us... http://www.onlinepromotionuae.ae

If i said that this kind of note is not good for us because you never think about the workers. Which is more good as compare to the others. May be their https://www.essaywritingland.com/ is good for them but i cannot think about this.

Please fill out all the fields.

*
*