Förhandsgranska länkar med Snap Preview Anywhere

Söktjänsterna utvecklas vidare och kommer i allt mer intelligent form och tappning. Snap är en tjänst som har en hel del roliga specialfunktioner. Själva sökresultaten går att bläddra igenom med piltangenterna och när man når listans slut så laddas nya resultat. Till höger på skärmen visas en förhandsgranskning av webbplatsen ungefär som PageBull som jag skrivit om tidigare.

Snap erbjuder även en tjänst som heter Snap Preview Anywhere som man kan använda på sin egen hemsida. Genom att registrera sig får man en javascript-kod att klistra in i head-taggen. När detta är klart visas en liten förhandsgranskning av de externa länkar man har på sin blogg/webbplats. Jag har precis lagt in det på denna blogg så om du håller med muspekaren över länkarna kan du se hur det ser ut.

Läs mer hos Joakim Sundén som också har börjat använda tjänsten.

Comments

thanks for sharing post. http://www.onlinepromotionuae.ae

I am really grateful to you for sharing such kind of information with us. The way you share each and every bit shows that what kind of dedication you have for your website. Thank you so much sir.

Toshiba laptop support number

Please fill out all the fields.

*
*