IE7 finns nu på svenska

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/ie7_svensk.jpg

Via IDG.se fick jag redan på att Microsoft har gjort klart den svenska versionen av den nya webbläsaren Internet Explorer 7. Redan på installerings-skärmen har dock ett litet stavfel smugit sig in, som ni kan se på bilden ovan. Inte så bra som första intryck, men det är ju ändå bara en bagatell.

Jag har kört den engelska versionen av IE7 sedan den släpptes i mitten av oktober och tycker det är en riktigt bra läsare som äntligen har kommit ikapp konkurrenterna i funktionalitet. Du kan nu njuta av funktioner som flikar för att ha många sidor öppna samtidigt och kunna prenumerera på RSS.

Den svenska versionen kommer att distribueras automatisk till användare av Windows XP Service pack 2. Detta kommer ske i mitten av januari meddelar Microsoft. Hoppas ändå att så många som möjligt laddar hem den innan dess. Livet för oss utvecklare kommer bli så mycket enklare ifall alla surfar med en modern läsare som följer webbstandarder. Det är något som den äldre IE6 är väldigt dålig på. Ja, jag vet att jag har tjatat om det alldeles för mycket om IE6's dåliga CSS-stöd, men det har varit en traumatisk arbetsuppgift att anpassa webbplatser för enskilda webbläsare. Något som man har tvingats göra de senaste åren, eftersom IE6 har dominerat marknaden.

Ladda hem svenska versionen av IE7

Vad finns det för alternativ?
Om du ändå ska byta webbläsare så kan det vara idé att undersöka alternativen.

Firefox är för mig den självklara favoriten och finns att ladda ner här.

Även den norska Opera är mycket bra och stoltserar bland annat men en inbyggd torrent-nedladdare. Opera hittar du här.

Comments

Firefox is really awesome browser. it is my favorite.

epson printer support number

thanks for sharing this information. Firefox is really awesome browser. http://www.onlinepromotionuae.ae

Good Content.. Thank you for sharing.. Brother Printer Support Number UK provides you technical support for all the issues you face in a brother printer. By calling here you will get to consult our expert technicians who will instruct you the ways to fix the problem.

It‘s actually a nice and useful piece of information. Thanks for sharing. Windows Helpline Number UK

Hey, thanks for this useful post. Kodak Printer Technical Help Number UK is the only place where you can get all the solution of your problems related to your Kodak printers.

Please fill out all the fields.

*
*