Nytt program skapar 3D-miljöer från fotografier

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/photosynth.jpg

Det dyker upp många nya spännande tjänster på nätet just nu. Denna gången är det Microsoft som står för innovationen och man har med tjänsten Photosynth gjort det möjligt att skapa en slags tredimensionell väv från samlingar av foton. Man kan panorera runt bland bilderna och konturerna på de närliggande fotografierna ritas upp som små prickar.

Man kan för tillfället prova på att utforska fyra olika samlingar var av en där man kan utforska Gary Faigin Studio i Seattle. I framtiden är det meningen att användarna ska kunna skapa ska kunna använda sina egna fotografier, och det pratas även en del om integration med Virtual Earth 3D.

Photosynth installerar sig som en ActiveX-kontroll och man måste använda IE6 eller IE7 för kunna använda applikationen. Man jobbar på att försöka sprida tekniken utanför den egna plattformen. Läs mer på IDG.

Comments

thanks for sharing a 3d information with us............ http://www.onlinepromotionuae.ae

Thanks for sharing nice information...

eCommerce Web Development Company

Thanks for the nice post...

Renewable Solar Energy in Agra

Keep up the good work.

Gmail Support Number UK

This is the best alternative without any doubt for the traditional banks and their system. If you don’t want mainstream banks and their financial services, then netspend.com is the best service that you will get in the USA.

This is the best alternative without any doubt for the traditional banks and their system. If you don’t want mainstream banks and their financial services, then netspend.com is the best service that you will get in the USA.

Please fill out all the fields.

*
*